Checklist voor de aankoop van trapmatten

Het zal helpen als u preventieve maatregelen nemen om jezelf en anderen te beschermen tegen uitglijden en vallen op de trappen van uw huis of werkplek. Het verhinderen van dalingen is een belangrijke veiligheidszorgen in alle huizen vandaag. Met een paar veranderingen, zoals, met behulp van TrendCarpet als trapmatten kan helpen elimineren reis en valt. Hier zullen we gaan over een checklist voor de aankoop van trapmatten en kijk of dit is iets dat zal profiteren u in uw huis.

Checklist Tips -

 • Zorg ervoor dat alle loopvlakken worden geëgaliseerd en vrij van elke helling.
 • Verwijder rommel van een loopbrug leiden tot de trappen in uw huis of plaatsen met veel verkeer.
 • In het geval van tapijten te gooien, verwijder ze of zorg ervoor dat ze veilig zijn met behulp van anti-slip tape, kan dit een oorzaak voor valt.
 • Reinig alle vloeistoffen onmiddellijk om te voorkomen dat uitglijden.
 • Zorg ervoor dat uw trap is diep genoeg voor de hele voet lengte, meer als 10-11 centimeter.
 • Maak geen open risers tussen de stappen.
 • Als u dimmer lichten, zorg ervoor dat ze een helder niveau om u te helpen zien.
 • Plaats nachtverlichting of lichtschakelaars op uw stappen. Dit zal helpen iemand die kan nodig zijn om 's nachts lopen in het donker.
 • TrendCarpet kan een grote hulp voor een gast, omdat die nieuw zijn om te slapen kan er niet vertrouwd zijn met hoe uw trap lay-out en vallen de trap af.
 • In geval van een stroomstoring, zorg ervoor dat u bent uitgerust met zaklampen, zodat u niet struikelen in het donker.
 • Een groot aantal werkende afzetmogelijkheden moeten beschikbaar zijn om u van het vergen van om het even welke uitbreidingskoorden te houden.
 • Zoek naar manieren om klusjes te voltooien rond de tijd in een zittende houding.

Een tafel of plank en een stoel in de wasruimte met een mandje zal het gemakkelijker maken om te vouwen wasgoed voordat hoeft te dragen op of neer de trap.

Wat je nodig zou kunnen hebben voor vloeren problemen

 1. have rug tape of no-slip rug pads voor uw voeten op de trap gebied om ervoor te zorgen gooien tapijten zijn veilig binnen.
 2. Kies tegels die een betere textuur hebben om tractie te helpen verbeteren.
 3. lage stapel tapijten vermindert de kans op struikelen en werkt het beste voor degenen die behoefte hebben aan een rolstoel.
 4. Trapmatten zou op om het even welk type van Stairs en garage bevloering moeten worden gebruikt om het uitglijden op oppervlakken te verhinderen die glad zijn.
 5. het verWarmen van de tegel helpt mensen die gevoelig zijn voor de kou en helpt hun voeten krijgen meer stabiliteit, terwijl staande op hun voeten.
 6. TrendCarpetop trappen, Step krukken en leuningen.
 7. Secure leuningen aan alle kanten van de trap, dit helpt met stabiliteit en evenwicht.
 8. Zorg ervoor dat uw leuningen lopen volledig naar beneden de boven-en onderkant van de trap en eindigt niet te vroeg voorkomen valt.
 9. Het installeren van matten langs stappen of in zwaar gereisde plaatsen kan helpen individuen comfort en ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat ze snel kunnen bewegen in het hele huis.

Dit zijn alle redenen en manieren om veilig te blijven in uw eigen huis.

Leave a reply